.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

GREEKRADIO ΘΕΜΑ: ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ!


Την άρση των διεθνών κυρώσεων σε βάρος του Ιράν , χαιρέτισε ο Ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης της Χώρας , Αγιατολάχ Αλί Χαμενεί.
Παράλληλα όμως, εξέφρασε την επιφυλακτικότητά του για τον ''παλαιό εχθρό'' όπως αποκάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες, καλώντας την πολιτική ηγεσία να παραμείνει σε ''επιφυλακή'' απέναντι σε χώρες που επιδεικνύουν όπως είπε , '' υπεροπτική συμπεριφορά''!
Η Ιρανική Εταιρεία Πετρελαίου έχει τώρα τη δυνατότητα να προσθέσει στις εξαγωγές της 500.000 βαρέλια ημερησίως και να φτάσει το συνολικό αριθμό στο ένα εκατομμύριο τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Πετρελαίου!.
Αυτό θα έχει ως συνέπεια  στο Διεθνές ενεργειακό ''παιχνίδι '' να μπει ένας πολύ δυνατός παίκτης, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο ενεργειακό ''γίγνεσθαι''...
Η επιστροφή του Ιράν στις διεθνείς αγορές  θα πραγματοποιηθεί τους αμέσως προσεχείς μήνες και αυτό έχει τις επιπτώσεις του στη διαμόρφωση των τιμών.
Δε θα πρέπει όμως να υπάρξει ανησυχία για τις τιμές παρά μόνο από τις χώρες που ''εκμεταλλεύτηκαν '' την απουσία του Ιράν από την ενεργειακή ''σκακιέρα!
Οι υπόλοιποι παίκτες  θα παρακολουθούν στενά το Ιράν και τον πρωταρχικό του στόχο που δεν είναι άλλος από την αύξηση της παραγωγής του και την πορεία επιστροφής του στις Αγορές κάτι που θα του επιτρέψει να χρησιμοποιήσει τα αποθεματικά του!
Οι επενδύσεις που θα χρησιμοποιηθούν για την απορρόφηση των ζημιών από τα αποθεματικά του νέου Ιρανού ''παίκτη '' καθιστούν το Ιράν  πεδίο αλλαγών για την Παγκόσμια ενεργειακή σκακιέρα!...
ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ 
GREEKRADIO WEB CHANNEL