.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

Δωρεάν φρέσκο γάλα σε 11.500 μαθητές!


Δωρεάν φρέσκο γάλα διανέμει η διοίκηση της  ΔΕΛΤΑ σε 11.500 μαθητές δημοτικών σχολείων της Ελλάδας έως τη λήξη του σχολικού έτους, στο πλαίσιο συμμετοχής της εταιρείας στην πρωτοβουλία του Υπουργείου  Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Δεκατιανό στο Σχολείο».
Ειδικότερα, η  ΔΕΛΤΑ προσφέρει δωρεάν φρέσκο γάλα σε 66 δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία. Η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα το πρόγραμμα «Δεκατιανό στο Σχολείο», καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το κόστος αγοράς των πρώτων υλών (γάλα και συσκευασίες), το κόστος παραγωγής, καθώς και διανομής του φρέσκου γάλακτος, μέσω των φορτηγών ψυγείων του δικτύου διανομής της εταιρείας. Η προσφορά του φρέσκου γάλακτος ΔΕΛΤΑ στους μαθητές, καλύπτει το σύνολο των μαθητών των σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Σκοπός του προγράμματος είναι η καταπολέμηση των φαινομένων παιδικής φτώχειας και επισιτιστικής ανασφάλειας των μαθητών και η στήριξη αναγκών σίτισης ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, όπως είναι οι μαθητές.