.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

2,17 ΔΙΣ.ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η GAZPROM ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!Το μεγαλύτερο διμερές δάνειο στην επιχειρηματική ιστορία της Ρωσίας ,εξασφάλισε πριν λίγες ώρες ο ενεργειακός γίγαντας  από τη Bank of China!.
Kινήσεις όπως αυτές βελτιώνουν σημαντικά την πρόσβαση της Κίνας στα μεγάλα ρωσικά αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου και ενδυναμώνουν τις σχέσεις των χωρών της περιοχής, ως αντίβαρο στην ισχυρή παγκόσμια επιρροή των ΗΠΑ.
Υπενθυμίζεται, ότι η Κίνα αποτελεί τον μεγαλύτερο καταναλωτή ενέργειας του πλανήτη.
  H  Gazprom - που πραγματοποιεί περισσότερο από το 10% της αξίας των ρωσικών εξαγωγών - ελπίζει ότι η ολοκλήρωση ενός έργου 55 δισ. δολαρίων για την εξόρυξη φυσικού αερίου στην Αρκτική με σκοπό την προώθησή του στην Κίνα, θα μειώσει την εξάρτησή της από εξαγωγές προς την Ευρώπη.
Η συμφωνία αυτή εκλαμβάνεται από την ...άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ως δείγμα οικονομικής εξάρτησης της Ρωσίας από την Κίνα...