.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

Ανακοινώθηκε, από τον ΕΟΠΠΕΠ, το πρόγραμμα των Εξετάσεων Πιστοποίησης της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας»Ανακοινώθηκε, από τον ΕΟΠΠΕΠ,  το πρόγραμμα των Εξετάσεων Πιστοποίησης Επαγγελματιών που δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» (SECURITY) για Αθήνα – Θεσσαλονίκη και Κρήτη στις 2-3  και 9-10 Απριλίου 2016.
Η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης αυτής της περιόδου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο,  καθώς αριθμεί πάνω από 5.500 υποψηφίους καταγράφοντας την αυξανόμενη ανάγκη ζήτησης για υπηρεσίες ασφάλειας.
Αμέσως μόλις ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν όλες οι Βεβαιώσεις Επάρκειας στους 3.901 Πιστοποιημένους Επαγγελματίες “Security”, επιτυχόντες της 3ης εξεταστικής περιόδου 2015, ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. σε συνεργασία με το ΚΕ.ΜΕ.Α. διενεργεί πανελλαδικά τις εξετάσεις πιστοποίησης της 1ης Περιόδου 2016 ανταποκρινόμενοι άμεσα στις τρέχουσες ανάγκες τόσο της αγοράς, όσο και των επαγγελματιών που βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας ή σε διαδικασία ανανέωσης της άδειάς τους.  

Μέχρι σήμερα, έχουν πιστοποιηθεί 23.081  Επαγγελματίες οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» από τους 25.890 που συμμετείχαν στις εξετάσεις.
Η επιτυχής συνεργασία του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με το ΚΕ.ΜΕ.Α. έχουν εγγυηθεί διαφανή και αξιόπιστη εξεταστική διαδικασία Πιστοποίησης σε εθνική κλίμακα που συμβάλλει στην  ποιοτική ανάπτυξη του κλάδου της Ιδιωτικής Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας, στη σημαντική προώθηση της απασχόλησης ειδικά σε περίοδο υψηλής ανεργίας, αλλά και στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα.
Το πλήρες πρόγραμμα θα το βρείτε στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.http://www.eoppep.gr/index.php/el/securityexams/securitynews/725-progr_exet_security_2016_1%CE%B2