.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

Συναγερμός έχει σημάνει για ηπατίτιδα στην περιοχή της Ειδομένης!Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή της Ειδομένης, μετά την αποκάλυψη οτι εννιάχρονο κοριτσάκι προσεβλήθη απο τον ιό της ηπατίτιδας, ενώ πληροφορίες και για δεύτερο περιστατικό μετέδωσε το Reuters, την ώρα που οι συνθήκες διαβίωσης χιλιάδων προσφύγων στον καταυλισμό παραμένουν τραγικές, εντείνοντας την ανησυχία για εξάπλωση ιώσεων και επιδημιών.

Το παιδάκι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ενώ το κρούσμα προκάλεσε ανησυχία και  προγραμματίζεται εμβολιασμός  των προσφύγων και μεταναστών που ζουν σε κοντινή απόσταση από τη σκηνή που έμενε το μικρό παιδί.

Αργά το βράδυ το Σαββάτου 12/3, το Reuters επικαλούμενο αξιωματούχο του ΚΕΕΛΠΝΟ έκανε λόγο και για δεύτερο κρούσμα στην περιοχή.
Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του ασθενούς, ούτε εάν είχε έρθει σε επαφή με το 9χρονο κοριτσάκι που πρώτο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με συμπτώματα της νόσου.

Σε ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι η συνήθης κοινωνική επαφή δεν ενέχει κινδύνους μετάδοσης του ιού. Ήδη, ωστόσο πολλά είναι τα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ενώ τεράστιες είναι οι ελλείψεις σε προμήθειες και τρόφιμα. Το πρωί δεκάδες πρόσφυγες εισέβαλαν σε σκηνή που εθελοντές μοίραζαν παπούτσια.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο και κάποιοι ήρθαν στα χέρια για να πάρουν ένα ζευγάρι παπούτσια και από τους τσακωμούς ένας άντρας σωριάστηκε στο έδαφος. Είναι ενδεικτικό της δυσκολίας στις συνθήκες διαβίωσης ότι κάποιοι δεν άντεξαν και ήδη αποχώρησαν από την περιοχή, 
παραμένουν όμως ελάχιστοι σε σχέση με όσους παραμένουν.


Όπως είπε ο Δημήτρης Βίτσας στο "MEGA" γίνεται προσπάθεια αποσυμφόρησης της Ειδομένης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα απομακρυνθούν οι άνθρωποι με τη βία. Πρόχειρο καταυλισμό θυμίζουν και οι επιβατικοί σταθμοί στο λιμάνι του Πειραιά. Στο εσωτερικό τους έχουν στηθεί αντίσκηνα και έχουν απλωθεί κουβέρτες χιλιάδες προσφύγων και μεταναστών ενώ σκηνές υπάρχουν και σε εξωτερικούς χώρους.