.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΥΝΟΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ!


Μετά από αναμονή περίπου τριών μηνών, λύνεται με ικανοποιητικό τρόπο το πρόβλημα της απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων. Όπως αναφέρουν άριστα πληροφορημένες πηγές, η ελληνική πλευρά συμφώνησε με τους εκπροσώπους του κουαρτέτου, να παραταθεί το ευνοϊκό μέτρο της απόσυρσης έως το τέλος Μαΐου αλλά να μειωθούν τα ποσά που αφορούν το όφελος του κάτοχου παλαιού αυτοκινήτου στη περίπτωση που αντικατασταθεί από καινούργιο αυτοκίνητο.
Ο προγραμματισμός προβλέπει η σχετική ρύθμιση να ψηφιστεί στη Βουλή την ερχόμενη Πέμπτη 17 Μαρτίου.
 Αν για κάποιους λόγους καθυστερήσει η ψήφιση του, θα επιδιωχθεί η άμεση ψήφιση του τις επόμενες ημέρες, ενώ είναι πιθανό να αναζητηθεί άλλος τρόπος για να προχωρήσει αυτό το τόσο σημαντικό θέμα.
Η παράταση του ευνοϊκού μέτρου της απόσυρσης έως το τέλος Μαίου, θα δώσει μια καλή ανάσα στην αγορά του αυτοκινήτου και επιπλέον θα τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες που είχαν προκύψει μετά τις 20 Δεκεμβρίου 2015.