.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ...'' ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ...ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ '' !!!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων -μέχρι στιγμής- δραστών οι οποίοι εξαπάτησαν 86χρονη και αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν άλλες πέντε γυναίκες στην Καβάλα. Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές οι δράστες είναι δύο άντρες και μία γυναίκα.

Ο ένας δράστης, προσποιούμενος τον αστυνομικό, επικοινώνησε στις 24 Μαρτίου τηλεφωνικά με την 86χρονη και προφασιζόμενος ότι η κόρη της ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, της ζήτησε να καταβάλει χρηματικό ποσό, προκειμένου να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης. 
Προκειμένου να πειστεί η 86χρονη, η άλλη δράστης, προσποιούμενη την κόρη της, συνομίλησε τηλεφωνικά μαζί της εκλιπαρώντας την για βοήθεια. Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία κανονίστηκε συνάντηση, στην οποία εμφανίστηκε ο δεύτερος δράστης και παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, διαφεύγοντας στη συνέχεια προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το ίδιο μεσημέρι, οι δράστες, με την ίδια μεθοδολογία, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς ή συγγενείς των θυμάτων, επιχείρησαν να εξαπατήσουν άλλες πέντε γυναίκες ηλικίας 59, 62, 69, 76 και 85, στην Καβάλα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.