.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ...ΥΠΕΡΟΧΟΙ!

Μετά το φιλικό - διαφήμιση  για την Κορινθία μας των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας-Βελγίου ( U17) , έρχεται και η σημαντική διάκριση για τους Νέους ποδοσφαιριστές των ομάδων που παλεύουν κόντρα στα ''ρεύματα'' της εποχής!
Επτά παίκτες του Νομού μας κλήθηκαν για προπόνηση συγκρότησης της Περιφερειακής Ομάδας για το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων!
Τα επτά...''φυντάνια'' ,θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι στα γραφείια της ΕΠΣ Κορινθίας για να μεταβούν ακολούθως στο γήπεδο της Νέας Περάμου όπου θα πραγματοποιηθεί προπόνηση.
Η είδηση αυτή αποτελεί για το σταθμό μας  μια μικρή δικαίωση αλλά και μεγαλύτερο κίνητρο για την περαιτέρω κάλυψη των αγώνων  όλων των πρωταθλημάτων αφού να υπενθυμίσουμε ότι το GREEKRADIO WEB CHANNEL είναι ο σταθμός που ζωντανά και αποκλειστικά μεταδίδει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών όλων των κατηγοριών  με ραδιοφωνικές μεταδόσεις  ολόκληρων αναμετρήσεων , στην προσπάθεια προβολής αυτών των παιδιών, με ελάχιστη στήριξη...

 

ΓΚΩΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Σωματείου ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σωματείου ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Σωματείου ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
ΜΑΤΖΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Σωματείου ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΣΑΛΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Σωματείου ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΜΠΑΣΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ

ΑΔΑΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Σωματείου ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06