.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

Νέο ωράριο για τα φαρμακεία!

Από τον Μάιο δεν θα υπάρχουν φαρμακεία που να λειτουργούν από τις 8 το πρωϊ ως τις 8 το βράδυ, μετά την απόφαση του προεδρείου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής που προβλέπει το τέλος των διημερεύσεων.
Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τα φαρμακεία που λειτουργούν με πενθήμερο από τις 8πμ έως τις 2μμ και από τις 5μμ έως τις 8μμ -εκτός απογεύματος Δευτέρας και Τετάρτης- ή από φαρμακεία που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο ή από εκείνα που λειτουργούν με ελεύθερο ωράριο ή από τα διανυκτερεύοντα.
Τα στοιχεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής αναφέρουν ότι από τα 3.000 φαρμακεία του λεκανοπεδίου σε μηνιαία βάση τα 450 διημέρευσαν, και τα 150 διανυκτέρευσαν. Επίσης έχουν δηλωθεί 120 φαρμακεία που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο, από τις 8πμ έως τις 11μμ, ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός που λειτουργούν με ελεύθερο ωράριο.