.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ Ε.Π.Σ.!
Ο σταθμός των ραδιοφωνικών μεταδόσεων  κοντά στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ε.Π.Σ. !
Θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε ζωντανά τη ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα για την 1η Αγωνιστική του 7ου Ομίλου της 2ης Φάσης του Κυπέλλου, μεταξύ των ομάδων του
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ και της  ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ .
Και αυτό θα μπορείτε να το κάνετε και εν κινήσει αφού παρέχεται η δυνατότητα ακρόασης και από τα κινητά σας τηλέφωνα (android smartphones), μπαίνοντας στο LIVE24.GR  και βρίσκοντας το σταθμό στα web radios, αλλά και με τις δωρεάν εφαρμογές USTREAM & LISTEN2MYRADIO !
Αρωγός στη μετάδοσή μας και η ιστοσελίδα της Δυτικής Κορινθίας  ''ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ'',  από τη σελίδα της οποίας μπορείτε επίσης να  ακούσετε τον αγώνα πατώντας επάνω στο σήμα του σταθμού.
Αλλο ένα ραντεβού του σταθμού μας στα γήπεδα και φυσικά, ευκαιρία όχι μόνο για τους γηπεδούχους αλλά και για τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας που θα μπορούν να ακούσουν την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας, από όπου κι αν βρίσκονται!!!