.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ...ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, η συγκέντρωση αιωρουμένων σωματιδίων PM10, αναμένεται να ξεπεράσει το όριο της μέσης ημερήσιας τιμής 50 μg/m3. Το φαινόμενο θα είναι πιο έντονο μετά το μεσημέρι την Πέμπτη 7 Απριλίου, θα κορυφωθεί την Παρασκευή 8 Απριλίου και σταδιακά θα εξασθενήσει από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 9 Απριλίου.

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής στα Χανιά, καθώς αύριο Πέμπτη αναμένονται ισχυροί άνεμοι στις νότιες και νοτιοδυτικές περιοχές της περιφερειακής ενότητας, καθώς και υψηλές θερμοκρασίες. Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το τμήμα Κισάμου της Πυροσβεστικής καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και τους προτρέπει να αποφύγουν εργασίες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά.
Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «μεγάλη έμφαση πρέπει να δοθεί στο γεγονός ότι μετά από κάθε αγροτική εργασία (ακόμα και προηγούμενων ημερών) πρέπει οπωσδήποτε η τέφρα – στάχτη που απομένει να απλώνεται, να διαβρέχεται και να καλύπτεται επαρκώς με χώμα, ώστε να σβήνει». Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι, για εμπρησμό από αμέλεια ή από πρόθεση, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, προβλέπονται βαρύτατες κυρώσεις.