.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΔΕ ΜΕΝΟΥΝ ΛΕΠΤΟ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ!


Είναι πλέον ''κοινό '' μυστικό  το γεγονός  ότι η κατάσταση με τη μεταφορά και παραμονή των τουριστών που επισκέπτονται τα Μουσεία του Νομού μας ,αλλά και γενικότερα, επιδέχεται πολλές συζητήσεις...
Οι τουρίστες που καταφθάνουν ,είναι διερχόμενοι, με συνέπεια να μη μένει χρόνος για κατανάλωση τουριστικών ειδών και αύξηση του τζίρου των παραπλήσιων καταστημάτων που υποφέρουν εδώ και πολύ καιρό!
Οσο για τον τελικό τους προορισμό, αυτό το αφήνουμε στο φιλότιμο των ...''ξενύχτηδων'' οδηγών που πρέπει σε μια μέρα να τους μεταφέρουν από το ένα σημείο της Χώρας μέχρι το άλλο(!), για να προσθέσουμε και τους...''φαντομάδες'' ξεναγούς,που σε...''αστρικό'' χρόνο καλούνται να βρίσκονται όπου απαιτείται!
Επιτακτική λοιπόν η ανάγκη  αλλαγής του σχεδιασμού του τουριστικού πακέτου, για να μη γίνονται οι τουρίστες...''κινούμενοι παρατηρητές''!
ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ