.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΝΟΝΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!


Οσοι έχετε ασφαλίσει τα οχήματά σας στην εταιρεία ''ENTERPRISE'' , θα πρέπει εντός μηνός να βρείτε άλλη ασφαλιστική εταιρεία!

Στην εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μεκαθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών είναι ασφαλισμένοι περί τους 142.000 οδηγούς, οι οποίοι σύμφωνα με τη νομοθεσία καλύπτονται μόνο για έναμήνα και μόνο για Αστική Ευθύνη. 

Μετά θα πρέπει να σπεύσουν να ασφαλιστούν εκ νέου.Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤτΕ, η Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Γιβραλτάρ (Gibraltar Financial Services Commission – GFSC) ενημέρωσε την ελληνική εποπτική αρχή ότι αποφάσισε σήμερα να λάβει μέτρα κατά της ασφαλιστικής εταιρίας Enterprise Insurance Company Plc. 

Τα μέτρα αφορούν την απαγόρευση έκδοσης νέων συμβολαίων και την παύση πληρωμών, εν αναμονή της κατάθεσης αίτησης για διορισμό προσωρινού εκκαθαριστή στην εταιρία, καθώς, όπως αυτή ενημέρωσε την GFSC, δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις φερεγγυότητας και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει πρόσθετη χρηματοδότηση.