.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ...ΡΙΟ!
Μεγάλη ημέρα για τα Ελληνικά κουπιά η σημερινή
(11/8) με την διεξαγωγή δύο τελικών με συμμετοχή αθλητών μας καθώς και ενός κρίσιμου ημιτελικού, καιρούεπιτρέποντος. Συνεχίζεται η ιστιοπλοΐα και η κολύμβηση.  
Πρώτη στην "μάχη των κουπιών" η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου των ανδρών με την διεξαγωγή του ημιτελικού, που αναβλήθηκε εχθές λόγω των ισχυρών ανέμων. Στις 15.30 (ω.Ελ. και εφόσον δεν αλλάξει πάλι το πρόγραμμα) Αγγελόπουλος, Τζιάλλας, Τσίλης, Χρήστου είναι στον α ημιτελικό με αντιπάλους την Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ιταλία και τη Νότιο Αφρική. Στόχος η πρόκριση στον τελικό και το μετάλλιο που χάθηκε στο Λονδίνο με την 4η θέση. 
  Στις 18.50 μεταφέρθηκε (σύμφωνα με το πρόγραμμα, καθώς αρχικά η ώρα ήταν 17.04) ο πρώτος μεγάλος τελικός της Ελλάδας στο διπλό σκιφ γυναικών. Η Ασουμανάκη-Νικολαϊδου με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο βλέπουν βάθρο στον τελικό απέναντι στην Λιθουανία, τις ΗΠΑ (τις δύο ομάδες, που κέρδισαν στο δικό τους ημιτελικό τα κορίτσια), την Πολωνία (με 6.50.63 έκανε τον καλύτερο χρόνο των ημιτελικών), την Μεγάλη Βρετανία και την Γαλλία, που προκρίθηκαν από τον β ημιτελικό.

     Στις 19.10 (αρχική ώρα 17.44) η μεγάλη έκπληξη της Ελληνικής αποστολής, η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου ελαφρών, που πέρασε στον τελικό με τον 6ο χρόνο. Μαγδανής, Ντούσκος, Πέτρου και Γιάνναρος ήδη έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία με την συμμετοχή τους και μόνο στον τελικό καθώς έμαθαν ότι θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες μόλις στις 27 Ιουλίου, μετά την τιμωρία της Ρωσίας και ταξίδεψαν στο Ρίο ουσιαστικά δίχως προετοιμασία. 

  Από τις 19.05 συνεχίζονται οι κούρσες στην ιστιοπλοΐα με την επιστροφή και των RS:X με τον Κοκκαλανη στην 4η θέση και την Σκαρλάτου στην 15η θέση, στα FINN με τον Μιτάκη 4ο, στα 470 με τους Μάντη-Καγιαλή επίσης στην 4η θέση και στα Nacra 17 με το δίδυμο Μπεκατώρου-Πατενιώτη να θέλουν να συνεχίσουν από την 3η θέση της δεύτερης ιστιοδρομίας.

Ελληνική συμμετοχή στα 50άρια ελεύθερο το απόγευμα: στην 8η προκριματική σειρά (19.16) ο Οδυσσέας Μελαδίνης και στην 10η (19.20) ο Κριστιάν Γκολομέεφ.