.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!


Παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωση-διαμαρτυρία του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Ν.Κορινθίας.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ Π.Τ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 Η ∆.Ε. του Π.Τ. Κορινθίας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών εκφράζει την αγανάκτησή της εκφράζοντας και την πλειοψηφία των εργαστηριούχων συναδέλφων τουλάχιστον του νοµού Κορινθίας ως προς τις µεγάλες καθυστερήσεις των πληρωµών µας.

 Οι πανηγυρισµοί για εκκαθάριση στο 100% µέχρι τώρα περισσότερο αποπροσανατολιστικά λειτούργησαν παρά µε ουσία. Οι έλεγχοι και η διαδικασία ενστάσεων έχει αναγκάσει παρόχους να µην έχουν πληρωθεί ακόµα τον Ιανουάριο και άλλους να το σκέφτονται αν πρέπει να κάνουν ένσταση για να µην καθυστερήσει η πληρωµή τους. 
Οι υπόλοιποι συνάδελφοι παρά τις προφορικές υποσχέσεις προς το σύλλογό µας ότι εντός Ιουλίου θα έχει πληρωθεί και ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος, µόνο o Φεβρουάριος πληρώθηκε και µάλιστα στο τέλος του Ιουλίου (πολύ αργότερα από την δίµηνη προθεσµία) ενώ είχαν εκπνεύσει προθεσµίες για την εισφορά ΟΑΕΕ, και την πρώτη δόση του φόρου εισοδήµατος. Στην τοπική ΠΕ.∆Ι. έχει φτάσει µέρος των ψηφιοποιηµένων αρχείων του Μαρτίου. Οι ανάγκες των συναδέλφων είναι οξυµένες. 
Αν πάρετε υπόψη σας ότι για το 2016 έχουµε πληρωθεί µόνο 4 φορές σε 7 µήνες και ότι ακολουθούν πληρωµές εφορίας, οαεε, ένφια αλλά και λοιπών τρεχόντων εξόδων µπορείτε να καταλάβετε τη µεγάλη πίεση που υφίσταται το µέσο φυσικοθεραπευτήριο και την καθηµερινή αγωνία των συναδέλφων για πληρωµές.
 Πώς πιστεύετε ότι µπορούµε να ανταπεξέλθουµε στις υποχρεώσεις µας, αν υπολογίσουµε και τις µεγάλες και άδικες περικοπές που γίνονται στο εισόδηµά µας λόγω του κλειστού προυπολογισµού. Για να είστε εντάξει στις υποσχέσεις σας πρέπει αυτές να βασίζονται και σε αντίστοιχες υποδοµές. 
Η καθυστέρηση στην ψηφιοποίηση, αλλά και η καθυστέρηση στον έλεγχο επιβαρύνει εµάς. Η ΠΕ.∆Ι. Κορίνθου κάνει ότι µπορεί µε το λιγοστό προσωπικό που διαθέτει για να βγάλει σε πέρας όλους τους παρόχους υγείας. 
 Για να µην συσσωρεύονται τέτοια προβλήµατα και για να µη δηµιουργούνται φυσικοθεραπευτές πολλών ταχυτήτων (άλλοι να πληρώνονται το Μάρτιο κι άλλοι να περιµένουν τον Ιανουάριο) ζητούµε: 
• Στην περίπτωση των ενστάσεων να προχωρεί κανονικά η εκκαθάριση και σε περίπτωση αρνητικής έκβασης για τον πάροχο τότε να ζητείται πιστωτικό τιµολόγιο για το ανάλογο ποσό 
• Να προσληφθεί άµεσα προσωπικό στις ΠΕ.∆Ι. Περιµένουµε για τις άµεσες δικές σας ενέργειες.

 Για τη Δ.Ε του Π.Τ Κορινθίας 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Ζαφείρης Βασίλειος 
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Τσαρμπού Χάρις