.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

ΕΣΒΗΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑΚΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ!Στην περιοχή υπάρχουν ακόμα κάποιες μικρές εστίες φωτιάς που έχουν όμως περιοριστεί, με τον καιρό να είναι σύμμαχος των πυροσβεστών καθώς οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν νωρίτερα, έχουν κοπάσει.
Ακόμα πάντως επιχειρούν οχήματα της πυροσβεστικής και ένα πεζοπόρο τμήμα από εδάφους, καθώς και 3 καναντέρ και 2 πετζετέλ από αέρος.
Από την πυρκαγιά ευτυχώς γλύτωσαν οι κατοικίες, από τις οποίες οι φλόγες βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής, ωστόσο κατακάηκαν αρκετά στρέμματα αγροτοδασικής περιοχής, κυρίως ελαιώνες.  
Δυστυχώς από τη φωτιά δεν γλύτωσε φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ, ο οποίος την ώρα που έφτανε στο σημείο για να καλύψει το συμβάν, εγκλωβίστηκε ανάμεσα στις φλόγες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο με εγκαύματα στο χέρι και στο πόδι. Αργότερα μάλιστα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Άργους, ωστόσο πήρε εξιτήριο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός κινδύνου