.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

Θρίλερ πέντε εβδομάδων για τον Μαρινόπουλο

Θρίλερ πέντε εβδομάδων για τον Μαρινόπουλο


Κρίσιμες είναι οι επόμενες πέντε εβδομάδες για τη διάσωση της Μαρινόπουλος.
Η συμφωνία έχει κολλήσει στις διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες, από τις οποίες η πλευρά Σκλαβενίτη έχει ζητήσει χρηματοδότηση άνω των 300 εκατ. ευρώ ως απαραίτητη προϋπόθεση για τη διάσωση της Μαρινόπουλος.
Το ποσό αυτό εάν δοθεί θα κατευθυνθεί για τη μερική αποπληρωμή των οφειλών προς τους προμηθευτές, ώστε οι τελευταίοι να αρχίσουν εκ νέου να τροφοδοτούν με προϊόντα την Μαρινόπουλος. Οι τράπεζες έχουν πειστεί ότι η επιχείρηση διάσωσης χρειάζεται ρευστότητα, αλλά θέτουν αυστηρούς όρους δανειοδότησης.
Ο όμιλος Σκλαβενίτη έχει ξεκαθαρίσει πως για να εμπλακεί στην προσπάθεια διάσωσης θέλει καλούς όρους δανεισμού και επιτόκιο που να αυξομειώνεται ανάλογα με τη λειτουργική κερδοφορία της αλυσίδας.
Η κυβέρνηση αν και τάσσεται υπέρ της λύσης Σκλαβενίτη, ωστόσο δεν μπορεί να παρέμβει στις αποφάσεις των τραπεζών οι οποίες κοστολογούν και αποτιμούν σε αυτή τη φάση τα πιθανά κέρδη και τις πιθανές ζημιές σε περιπτωση ολοκλήρωσης της συμφωνίας ή κατάρρευσης της.