.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

Εύβοια:συμφέροντα πίσω από την φωτιά «βλέπουν» οικολογικές οργανώσεις

Εύβοια: Τεράστια οικολογική καταστροφή άφησε πίσω της η φωτιά


Υπόνοιες για εμπρησμό αφήνει η κυρία Πόπη Τσιπτσή, αντιπρόεδρος της οικολογικής οργάνωσης Κireas.org που δραστηριοποιείται στην Εύβοια.
Όπως καταγγέλλει υπάρχουν πληροφορίες ότι η φωτιά ξέσπασε ταυτόχρονα σε τρία διαφορετικά σημεία  ενώ η έκταση που έχει καεί ήταν κατάφυτη από πεύκα.
Η αντιπρόεδρος της οικολογικής οργάνωσης«βλέπει» πίσω από την εκδήλωση της πυρκαγιάς συμφέροντα υλοτόμων καθώς όπως μας εξηγεί αυτό το είδος του δέντρου δεν καταστρέφεται ολοσχερώς από την φωτιά με αποτέλεσμα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καυσόξυλα.
Εκτός όμως από την μεγάλη οικολογική καταστροφή -καθώς έχουν γίνει στάχτη περισσότερα από 20.000 στρέμματα πευκοδάσους- τεράστια είναι και η οικονομική καταστροφή για μια μεγάλη μερίδα κατοίκων της βόρειας Εύβοιας καθώς πολλοί εξ αυτών ασχολούνται με την «ρητινοκαλλιεργια».
Οι «καλλιεργητές» της ρητίνης ήταν στο τελευταίο στάδιο προτού συλλέξουν την «σοδιά» για εφέτος. Τώρα όμως αυτό που βλέπουν είναι μόνο αποκαΐδια και ελάχιστες πιθανότητες να αποζημιωθούν.