.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ!ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
''Μετά τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις της 9ης Σεπτεμβρίου 2016 που έπληξαν περιοχές του Δήμου Βέλου Βόχας
• Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 κλιμάκιο του Δήμου Βέλου Βόχας μαζί με το Δήμαρχο επισκέφθηκε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου για έλεγχο των ζημιών που προκλήθηκαν από τη σφοδρή βροχόπτωση και χαλαζόπτωση
• Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 οι Βουλευτές Νομού Κορινθίας κ.κ. Μαρία Θελερίτη, Γεώργιος Τσόγκας και Γεώργιος Ψυχογιός επισκέφθηκαν Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Βέλου Βόχας που επλήγησαν παρουσία του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και των Προέδρων των Τοπικών Διαμερισμάτων προκειμένου να ενημερωθούν για τις ζημιές και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάστασή τους.
• Τη Δευτέρα επίσης κλιμάκιο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη, Περιφερειακούς Συμβούλους, στελέχη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών παρουσία του Δημάρχου, Αντιδημάρχου και Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων επισκέφθηκαν τις πληγέντες περιοχές του Δήμου προκειμένου να ενημερωθεί άμεσα ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης για την έκταση των ζημιών και να δοθούν λύσεις με παρεμβάσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των περιοχών.
• Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Φάνης Κουρεμπές με κλιμάκιο του ΕΛΓΑ και παρουσία του Δημάρχου μετέβη στις πληγείσες περιοχές ώστε να απογραφούν άμεσα οι ζημιές που κατέστρεψαν καλλιέργειες από το χαλάζι.
Ο Δήμος Βέλου Βόχας προχωρά άμεσα όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές καθώς επίσης και να αποζημιωθούν οι πληγέντες.
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις έτσι ώστε οι πληγέντες να υποβάλλουν τα αιτήματά τους στο Δήμο''.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ