.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΤΗΣ EGYPT AIR:ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΙΧΝΗ ΤΝΤ!Ίχνη από TNT, μιας εκρηκτικής ουσίας, βρήκαν Γάλλοι ερευνητές στα συντρίμμια του αεροσκάφους της EGYPT AIR  που συνετρίβη τον Μάιο στη Μεσόγειο, νοτιανατολικά της Κρήτης!
Oι αιγυπτιακές αρχές δηλώνουν ότι θέλουν να υπάρξει από κοινού έρευνα με τους γάλλους για την επιβεβαίωση της ύπαρξης της εκρηκτικής ουσίας στα συντρίμμια, όμως η Γαλλία αρνείται, κατηγορώντας τους Αιγύπτιους ότι δεν επιτρέπουν την πλήρη και ανεμπόδιστη πρόσβαση στα ευρήματα. «Κανένας από τους ερευνητές δεν εμποδίστηκε να πάρει μέρος στις έρευνες. Αντιθέτως, η εργασία γίνεται από κοινού σύμφωνα με τους όρους που διέπουν την διαδικασία» ανέφεραν οι Αιγύπτιοι.
Σύμφωνα με το μαύρο κουτί στο οποίο έχουν καταγραφεί οι συνομιλίες των πιλότων, στο αεροσκάφος είχε αναπτυχθεί καπνός, συγκεκριμένα στο μέρος όπου βρίσκονται τα όργανα πλοήγησης. Τα συντρίμμια που αναλύθηκαν έδειξαν ότι στο αεροσκάφος είχαν αναπτυχθεί πολύ υψηλές θερμοκρασίες.