.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ!
Την έντονη διαμαρτυρία τους
για τις περικοπές των πολεμικών συντάξεων από την πολιτεία εκφράζουν τα μέλη Ένωσης Αναπήρων και θυμάτων πολέμου και εθνικής αντίστασης Μαγνησίας, τα οποία θα απέχουν για πρώτη φορά από την παρέλαση, συνεπεία των προαναφερθέντων.
Στο μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσε η ίδια Ένωση, «για να γνωρίζει ο βολιώτικος λαός τον λόγο που δεν θα λάβουν μέρος φέτος στην παρέλαση της  28ης Οκτωβρίου», όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά.
Στην παραπάνω ανακοίνωση σημειώνεται ότι : «Κάθε χρόνο αυτή την ημέρα καλούμαστε να ανοίξουμε την παρέλαση, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Για πρώτη φορά φέτος η Ένωσή μας θα παρευρεθεί μόνο στην δοξολογία και στην κατάθεση στεφάνου και δεν θα λάβει μέρος στην παρέλαση, διαμαρτυρόμενοι για τα κατωτέρω : Την καθυστέρηση του επιδόματος Λουτροθεραπείας των Θυμάτων Πολέμου, το οποίο ελάμβαναν κάθε χρόνο τον μήνα Ιούνιο και δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν το έχουν λάβει. Διευκρινίζουμε ότι αυτά τα χρήματα δεν είναι από το Υπουργείο Οικονομικών, αλλά από το Ταμείο Αρωγής Αναπήρων Θυμάτων Πολέμου και είναι από κρατήσεις των πολεμικών τους συντάξεων.
Επίσης διαμαρτυρόμαστε για την περικοπή έως και αναστολή των πολεμικών συντάξεων των αγάμων θυγατέρων των Αναπήρων Θυμάτων Πολέμου και Εθνικής Αντίστασης. Τα Θύματα Πολέμου ελάμβαναν πολεμική σύνταξη ποσού 450 ευρώ και σ’ αυτό έγινε η περικοπή ή αναστολή σε όσους ελάμβαναν σύνταξη και από άλλη πηγή. Τα Θύματα Πολέμου δήλωσαν ότι κατανοούν το γεγονός να γίνει περικοπή σύνταξης αλλά όχι από την πολεμική τους σύνταξη, που την ελάμβαναν τιμητικά από την προσφορά του πατέρα ή αδελφού τους για την λευτεριά της Πατρίδας τους».