.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ!VIDEO-FOTO!


 


Aπεργιακή περιφρούρηση στην πύλη του εργοστασίου της επιχείρησης
«Microfill - Κ. Ζαφρανάς» στην Κόρινθο στα πλαίσια 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας, πραγματοποίησαν το πρωί  οι εργαζόμενοι της επιχείρησης, αντιδρώντας στις απολύσεις τεσσάρων συναδέλφων τους. Η εργοδοσία προσπάθησε μάταια να εκφοβίσει τους εργαζόμενους καλώντας την αστυνομία η οποία ωστόσο κάτω από την ανυποχώρητη και αγωνιστική στάση των εργαζομένων, αποχώρησε.  
Στο πλευρό τους, στην πύλη του εργοστασίου βρέθηκαν αντιπροσωπείες σωματείων της περιοχής εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους.
Όπως καταγγέλλει το σωματείο, οι 4 εργαζόμενοι ήταν ιδρυτικά μέλη του Σωματείου Εργαζομένων. «Η εργοδοσία, από την αρχή που ιδρύθηκε το σωματείο, προσπάθησε να το διασπάσει τρομοκρατικά με 2 απολύσεις και μετά ακολούθησαν άλλες 2 με τη δικαιολογία ότι δεν υπήρχαν παραγγελίες, που στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο», αναφέρει το σωματείο στην ανακοίνωσή του.
«Το ΔΣ και οι εργαζόμενοι, απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη των συναδέλφων μας.
Καλούμε τις εργατικές οργανώσεις του νομού, να στηρίξουν τον αγώνα μας για την επαναπρόσληψη των συναδέλφων.''