.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

Εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο το σχέδιο διάσωσης της Μαρινόπουλος

Εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο  το σχέδιο διάσωσης της Μαρινόπουλος

Εκδόθηκε με μεγάλη καθυστέρηση η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία εγκρίνεται το σχέδιο διάσωσης της Μαρινόπουλος.

Βάσει της απόφασης αυτής προχωράει το σχέδιο διάσωσης της Μαρινόπουλος από τον όμιλο Σκλαβενίτη.

Πάντως, λόγω της καθυστερημένης έκδοσης της απόφαση από το Πρωτοδικείο θα υπάρξει συνάντηση των εμπλεκόμενων πλευρών το απόγευμα με στόχο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε λόγω της ενεργοποίησης διαλυτικής αίρεσης της συμφωνίας.
Το πρόβλημα προκύπτει καθώς θα έπρεπε μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, οπότε είναι και η καταληκτική ημερομηνία για τη συμφωνία, να έχει παρέλθει ο μήνας τριτανακοπών, σε περίπτωση που υπάρξουν, και με δεδομένο ότι φτάσαμε στις 16 Ιανουαρίου, ο χρόνος πλέον δεν αρκεί για να τρέξουν αυτές οι διαδικασίες.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν οι εναλλακτικές προκειμένου να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο, με όλα να δείχνουν πως θα απαιτηθεί τροποποίηση της σύμβασης.
Υπενθυμίζεται ότι τα χρήματα της ενδιάμεσης χρηματοδότησης έχουν εξαντληθεί με την καταβολή του δώρου των Χριστουγέννων και η πληρωμή του 30% του μισθού του Δεκεμβρίου στους 10.800 εργαζομένους της Μαρινόπουλος ΑΕ είναι επιπλέον έμμεση χρηματοδότηση από τον όμιλο Σκλαβενίτη - καταβλήθηκε από τις εισπράξεις των πωλήσεων οι οποίες δεν αποδόθηκαν -, η οποία δεν προβλεπόταν από καμία συμφωνία και αποτελούσε αποκλειστικά πρωτοβουλία της οικογένειας Σκλαβενίτη.