.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

Επανέρχονται τα σενάρια πώλησης της «Μικρής ΔΕΗ»

Επανέρχονται τα σενάρια πώλησης της «Μικρής ΔΕΗ»


Η χθεσινή δεύτερη δημοπρασία υποχρεωτικής πώλησης ρεύματος από τη ΔΕΗ, σε ιδιώτες ανταγωνιστές της όσο και σε βιομηχανίες έβγαλε κερδισμένη τη ΔΕΗ, καθώς η μεγάλη ζήτηση αύξηση τις τιμές πώλησης.
Να σημειωθεί πως μεγάλο μέρος των ποσοτήτων ρεύματος που αποκτούν μέσω των δημοπρασιών οι εταιρείες διοχετεύεται στο εξωτερικό προκειμένου να πωληθεί με ακόμη μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους. Έτσι, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και ο ανταγωνισμός πλούσιος.


Ο ανταγωνισμός αύξησε χθες την τιμή εκκίνησης από τα 37,37 ευρώ ανά μεγαβατώρα στα 41,4 ευρώ η μεγαβατώρα. Αυτό συνέβη διότι η πολύ μικρή ποσότητα των 145 MWh που διέθεσε η ΔΕΗ δεν επαρκούσε για να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς. Στη βάση αυτή η χθεσινή δεύτερη δημοπρασία δεν θα επιφέρει μεταβολές στα μερίδια λιανικής.
Κατά κάποιους το εργαλείο των δημοπρασιών δεν θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας και αργά ή γρήγορα τα σενάρια πώλησης της «Μικρής ΔΕΗ» θα επανέλθουν στο τραπέζι.