.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

Έκρηξη στο ΔΝΤ: Οι Γάλλοι έστειλαν φωτογραφίες στις ελληνικές αρχές - Τι φοβούνται

Έκρηξη στο ΔΝΤ: Οι Γάλλοι έστειλαν φωτογραφίες στην ΕΛΑΣ - Τι φοβούνται


Φωτογραφίες από το σημείο της έκρηξης στα γραφεία του ΔΝΤ στη Γαλλία, αλλά και του φακέλου βόμβα έστειλαν οι Γάλλοι στις ελληνικές αστυνομικές αρχές, προκειμένου να το εξετάσουν και εκείνο. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μόλις μία ημέρα μετά το πακέτο με τα εκρηκτικά που εστάλη από την Ελλάδα στο κτίριο του υπουργείου του Β. Σόιμπλε.
Ωστόσο, ο φάκελος βόμβα είναι διαλυμένος οπότε οι αρχές ακόμα δεν μπορούν να διαπιστώσουν από πού εστάλη. Για αυτό το λόγο οι γαλλικές αρχές περιμένουν από τη διοικητική υπάλληλο του ΔΝΤ που τραυματίστηκε να δώσει κατάθεση προκειμένου να δώσει πληροφορίες για τον αποστολέα του πακέτου.


Η εξέλιξη αυτή έρχεται μία ημέρα μετά την αποστολή πακέτου με εκρηκτικά στο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας με αποδέκτη τον Β. Σόιμπλε. Το συγκεκριμένο "τρομοδέμα" εστάλη από την Ελλάδα και μάλιστα ως στοιχεία αποστολέα είχε το όνομα του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη. 

Το χτύπημα στα γραφεία του ΔΝΤ

Μιλώντας στο πρακτορείο η αξιωματούχος της αστυνομίας που ασχολήθηκε με την υπόθεση Μισέλ Καντότ επιβεβαίωσε πως ο μηχανισμός ήταν –ξεκάθαρα- αυτοσχέδιος, ενώ έκανε γνωστό πως τα γραφεία του ΔΝΤ είχαν δεχτεί τον τελευταίο καιρό κάποια απειλητικά τηλεφωνήματα, χωρίς να είναι ξεκάθαρο ωστόσο αν συνδέονται με την επίθεση.
Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί και το είδος του εκρηκτικού μηχανισμού. Το δίκτυο

 BFM μεταδίδει ότι τα εκρηκτικά ήταν μέσα σε μαύρο κύλινδρο, ενώ σύμφωνα με το BBC, που επικαλείται ανώνυμο αξιωματικό της αστυνομίας, ο εκρηκτικός μηχανισμός δεν αποκλείεται να ήταν και ένα είδος πυροτεχνήματος.