.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

Φορολογικές δηλώσεις 2017: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία - Το ενδεχόμενο της παράτασης

Φορολογικές δηλώσεις 2017: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία - Το ενδεχόμενο της παράτασης


Σχεδόν μια εβδομάδα πριν την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, στο Taxisnet έχουν κατατεθεί μόλις 3.894.296 δηλώσεις σε σύνολο 6,1 εκατομμυρίων δηλώσεων.
Οι λογιστές ζητούν παράταση στην υποβολή των δηλώσεων έως τις 30 Ιουλίου, αλλά μέχρι στιγμής στο υπουργείο Οικονομικών κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.


Πάντως θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα δοθεί και εφέτος ολιγοήμερη παράταση, διαφορετικά αρχής γενομένης της σημερινής ημέρας και για τις επόμενες 6 ημέρες θα πρέπει σε 24ωρη βάση να κατατίθενται 328.000 φορολογικές δηλώσεις κάτι που το σύστημα δεν υποστηρίζει.
Παράλληλα τα εφετινά εκκαθαριστικά της Εφορίας τα οποία πήραν στα χέρια τους εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι ενσωματώνουν μεγάλες επιβαρύνσεις και χιλιάδες φορολογούμενοι διαπίστωσαν ότι πρέπει να πληρώσουν αρκετά περισσότερα σε σύγκριση με πέρυσι.
Ήδη, από τα έως τώρα στοιχεία προκύπτουν τα εξής: Για το 38,8% των φορολογουμένων (1.502.877 δηλώσεις) το εκκαθαριστικό της Εφορίας είναι χρεωστικό με τον μέσο φόρο να ανέρχεται σε 990 ευρώ, ενώ εκείνοι που έχουν επιστροφή φόρου είναι μόλις το 16,06% του συνόλου (623.080 δηλώσεις).
Για τους υπόλοιπους 1.747.387 το εκκαθαριστικό της Εφορίας είναι μηδενικό, δηλαδή δεν θα κληθούν να πληρώσουν πρόσθετο φόρο, αλλά ούτε θα τύχουν επιστροφής.
Σε κάθε περίπτωση, είτε δοθεί παράταση είτε όχι, η πληρωμή του φόρου θα γίνει σε τρεις δόσεις, με την πρώτη να πρέπει να καταβληθεί έως τα τέλη Ιουλίου, τη 2η έως τα τέλη Σεπτεμβρίου και την 3η έως 30 Νοεμβρίου.