.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους...Πτήση της easyJet
η οποία ξεκίνησε από τη Λιουμπλιάνα και είχε προορισμό το Λονδίνο έκανε έκτακτη προσγείωση στην Κολωνία. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία τρεις επιβάτες έκαναν λόγο για ύπαρξη τρομοδεμάτων. 


Οι 151 επιβάτες της πτήσης εκκένωσαν με ασφάλεια το Airbus 319 χρησιμοποιώντας τις εξόδους κινδύνου του και στη συνέχεια αστυνομία έκανε έλεγχο στους χώρους του αεροσκάφους.
Ο πιλότος αποφάσισε να κάνει έκτακτη προσγείωση, όταν επιβάτες ανέφεραν στους αεροσυνοδούς ότι άκουσαν τρεις άνδρες να χρησιμοποιούν λέξεις όπως «βόμβα» και εκρηκτικά, αναφέρει η Bild, επικαλούμενη εκπρόσωπο της γερμανικής ομοσπονδιακής αστυνομίας.Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται τρεις επιβάτες οι οποίοι συνελήφθησαν και η αστυνομία κατάσχεσε και έκανε ελεγχόμενη έκρηξη σε ένα σακίδιο πλάτης που ανήκε σε έναν εξ αυτών. «Διαπιστώσαμε ότι δεν περιείχε κάτι επικίνδυνο», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.