.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

Σοβαρά προβλήματα από τη ''Μέδουσα''!...


Μεγάλες καταστροφές
σε καλλιέργειες προκάλεσε στο πέρασμά της η «Μέδουσα», με τις έντονες καταιγίδες και τις χαλαζοπτώσεις να προκαλούν προβλήματα σε Μέτσοβο, Αγρίνιο, Πάτρα, Πτολεμαΐδα, Λάρισα και Σέρρες. Η πλήρης καταγραφή των ζημιών αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και αφότου υποχωρήσουν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα.  

Υπόγεια πλημμύρισαν, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ αρκετά δέντρα έπεσαν από τους ισχυρούς ανέμους. Μέχρι το πρωί της Κυριακής, η πυροσβεστική είχε δεχτεί 42 κλήσεις για άντληση υδάτων και άλλες τέσσερις για κοπές δέντρων. 
 Οι ουρανοί «άνοιξαν», οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ λίγη ώρα αργότερα το χαλάζι έδωσε τη «χαριστική βολή».

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε στη τοπική παραγωγή η σφοδρή καταιγίδα και στο Αγρίνιο. 

Σύμφωνα με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ένωση Αγρινίου, το χαλάζι και η ανεμοθύελλα προκάλεσαν ζημιές σε κηπευτικά, καλαμπόκια, αμπέλια και άλλες δενδρώδεις καλλιέργειες. 

Η «Μέδουσα» εμφανίστηκε και στην Αχαΐα,λόγω της έντονης βροχόπτωσης έκλεισε για λίγη ώρα η εθνική Πατρών-Πύργου στο ρεύμα προς Πάτρα. 
Την ίδια ώρα, πυρκαγιά ξέσπασε από κεραυνό στη δασική έκταση στη θέση Κρίνος στη Δυτική Αχαΐα, η οποία ευτυχώς έσβησε γρήγορα μετά από άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής και εθελοντών.