.

.

Κόρινθος dello sport

Κόρινθος dello sport
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

.

GREEKRADIO WEB CHANNEL-Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΩΝ! -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ! - ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942 642 200 E-MAIL:GRWEBCHANNEL@GMAIL.COM

Μοτοσικλετιστής στη Δραπετσώνα τραυματίστηκε από αδέσποτα σκάγια

Μοτοσικλετιστής στη Δραπετσώνα τραυματίστηκε από αδέσποτα σκάγια


Την κατάθεση του 47χρονου μοτοσικλετιστή που δέχτηκε αδέσποτα σκάγια  στο κεφάλι την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει στην περιφερειακή Δραπετσώνας περιμένουν οι αστυνομικοί, για να λύσουν απορίες και ερωτηματικά για τις συνθήκες του περιστατικού.
Το περιστατικό συνέβη στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας στο ρεύμα προς Πειραιά. Ο άνδρας, έχασε τον έλεγχο της μηχανής και σύρθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

 

Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Κατά τον προχειρουργικό έλεγχο διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι είχε δεχτεί σκάγι πίσω από το αφτί.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν καταθέσεις ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί στο σημείο που βρισκόταν το θύμα, ενώ επίσης από την έρευνα των αστυνομικών δεν εντοπίστηκαν στο σημείο αλλά και στην μοτοσικλέτα άλλα σημάδια από σκάγια κυνηγετικού όπλου. 
Οι αρχές θέλουν να ερευνήσουν αν έχουν να κάνουν με μία ακόμη περίπτωση άσκοπων πυροβολισμών ή όχι.